5 dingen om te doen met kunstgras

By 3 februari 2019Kunstgras

5 dingen om te doen met kunstgras

Het kunstgras van tegenwoordig is bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Daardoor kun je naast kunstgras in je tuin of balkon er nog veel meer mooie dingen mee doen!

1. Geef kleur aan je kantoor of werkkamer

Kunstgras aan muur

Heb je een kantoor of een werkkamer aan huis en wil je dit creatief inrichten ipv van behang aan de muren? Plaats dan kunstgras aan de muur. Met nagels of nietjes maak je het kunstgras snel vast aan de muur, en je ziet er niks van weer door de kunstgras vezels. Je creëert hiermee een unieke uitstraling.

2. Maak een tafelloper van kunstgras

tafelloper van kunstgras

Voor een etentje thuis, een barbecue met vrienden in de tuin, veras je gasten met een unieke gedekte tafel. Versier de eettafel met een unieke loper van kunstgras! Trendy look en herbruikbaar. Met weinig moeite snij je de loper van kunstgras op het juiste formaat.

3. Versier je (bar)kruk

Kunstgras op barkruk

Geef een zomerse tint aan je (bar)krukken. Met 2 stukken kunstgras en een naaimachine maakt je zelf snel en makkelijk hoezen die je over de kruk heen trekt.

4. Maak kussen van kunstgras

Kussens van kunstgras

Eigenzinnig en heerlijk voor een zithoek, in het huis, op een dek, veranda of patio. Deze kunstgras kussens zijn zo opvallend en ze zijn makkelijk zelf te maken. Knip een groot vel kunstgras in een paar gelijke grootte vierkanten, plaatst opvulling tussen de twee stukken en naai de stukken aan elkaar vast.

5. Gebruik kunstgras als vloerbedekking

Vloerbedekking van kunstgras

Bij gebruik als vloerbedekking, gedraagt kunstgras zich net zoals traditionele vloerbedekking, althans in de zin dat het probleemloos te onderhouden met een stofzuiger. Waar gewone vloerbedekking niet iets is wat je normaal gesproken zou gaan verven, schreeuwt het groene kunstgras om witte sportbelijning.

Wie zijn wij

Net dat stapje extra doen, dat is waar we bij GJ Floors al sinds de oprichting in 2007 voor staan. Dat uit zich heel concreet in een goede kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service.

In de online shop van GJ Floors kunt u onder andere terecht voor kunstgras, (rode) lopers, afzetpalen & koorden, evenemententapijt, bouwtapijt, vinyl en huiskamer tapijt.

Natuurlijk altijd tegen de scherpste prijs. Gewoon indrukwekkend!