KUNSTGRAS vs NATUURGRAS

By 23 mei 2019Kunstgras

De voordelen van KUNSTGRAS ten opzichte van NATUURGRAS!

Zo min mogelijk onderhoud maar wel het hele jaar door genieten van een mooi gazon met een natuurlijke uitstraling? Kunstgras van GJ Floors is dan de perfecte oplossing! Op www.kunstgras-grastapijt.nl vind je een uitgebreide selectie kunstgras van hoge kwaliteit. Maar wat zijn nu de voordelen van kunstgras.

 

Minimaal onderhoud

In tegenstelling tot natuurgras vergt kunstgras minimaal onderhoud. Kunstgras hoeft namelijk niet gemaaid, geverticuteerd, gesproeid of bemest te worden. Dit zorgt voor extra vrije tijd en dat wil natuurlijk iedereen!

Duurzaam en milieubewust

Kunstgras heeft geen extra (drink)water, bemesting of pesticiden nodig. Tevens is kunstgras net zo waterdoorlatend als natuurgras waardoor het rioolstelsel wordt ontlast. Eventuele uitstoot bij het gebruik van een grasmaaier is natuurlijk ook niet meer het geval.

 

Nagenoeg overal toepasbaar

Kunstgras is niet afhankelijk van water of zonlicht en kan hierdoor bijna overal geïnstalleerd worden. Naast het gebruik in tuinen is kunstgras ook geschikt op een balkon, dakterras, binnenshuis, tijdens evenementen, festivals, beurzen en openbare ruimte.

 

Veilig

Ons kunstgras is kind- en diervriendelijk. Al onze kwaliteiten zijn geproduceerd volgens strenge regelgeving en richtlijnen, zijn uiteraard 100% lood- en cadmiumvrij en bevatten geen schadelijke stoffen.

Geen allergische reacties

Omdat kunstgras geen pollen bevat, is er een verminderd risico op allergische reacties (zoals bijvoorbeeld hooikoorts).

Wie zijn wij

Net dat stapje extra doen, dat is waar we bij GJ Floors al sinds de oprichting in 2007 voor staan. Dat uit zich heel concreet in een goede kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service.

In de online shop van GJ Floors kunt u onder andere terecht voor kunstgras, (rode) lopers, afzetpalen & koorden, evenemententapijt, bouwtapijt, vinyl en huiskamer tapijt.

Natuurlijk altijd tegen de scherpste prijs. Gewoon indrukwekkend!