Kunstgras in de media

By 12 mei 2018Kunstgras

Vandaag is er door verschillende media in het nieuws gebracht dat rubbergranulaat – wat regelmatig in kunstgras voetbalvelden wordt gebruikt –  mogelijk schadelijk is voor uw gezondheid. Nou kunnen wij ons bij GJ Floors voorstellen dat u door deze berichten denkt dat kunstgras in het algemeen niet goed is voor de gezondheid. Gelukkig is dat niet het geval.

Om hier volledig zeker van te zijn, hechten wij bij GJ Floors al jaren veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Zo werken wij uitsluitend met in Europa geproduceerde producten welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen en volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

GJ Floors adviseert altijd al om kunstgras niet met rubbergranulaat in te strooien, maar met milieuvriendelijk silica zand (instrooizand). Dit geeft een mooier resultaat, geeft geen geur af en geeft ook geen hoge tempratuur af bij warm weer.

Natuurlijk kan het zijn dat u alsnog vragen heeft over onze kunstgras kwaliteiten. Neem hiervoor gerust eens contact op met onze adviseurs. Deze kunnen u alle ‘ins and outs’ over kunstgras en de benodigde accessoires vertellen.

Wie zijn wij

Net dat stapje extra doen, dat is waar we bij GJ Floors al sinds de oprichting in 2007 voor staan. Dat uit zich heel concreet in een goede kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service.

In de online shop van GJ Floors kunt u onder andere terecht voor kunstgras, (rode) lopers, afzetpalen & koorden, evenemententapijt, bouwtapijt, vinyl en huiskamer tapijt.

Natuurlijk altijd tegen de scherpste prijs. Gewoon indrukwekkend!