Schoonmaken van kunstgras

By 6 september 2018Kunstgras, Onderhoud

Hoe maak ik mijn kunstgras schoon?

Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat kunstgras vies wordt. Een huisdier die zijn behoefte doet op uw kunstgras, of een vleesspies die u op het gras laat vallen tijden het barbecue├źn. Bij veel mensen bestaat de vraag hoe het zit met het schoonmaken hiervan.

Kunstgras heel eenvoudig schoonmaken

Eigenlijk is kunstgras schoonmaken heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen, heb je weer een stralend schoon kunstgras.

  1. Verwijder het grove vuil
  2. Spray de vlek in met kunstgrasreiniger en laat dit 5 minuten inwerken
  3. Dep de vlek nu droog met een doek of werk met een borstel

Op deze manier heb je binnen enkele minuten weer een frisse en schone kunstgras.

Kunstgras jaarlijks schoonmaken

Je hoeft niet bang te zijn dat schoonmaakmiddelen het kunstgras aantasten, want kunstgras is bestand tegen chemicali├źn. Een alternatief voor deze methode is om je kunstgrasmat (jaarlijks) met de hoge drukspuit schoon te spuiten. Je zult zien dat je kunstgrasveld er weer als nieuw uitziet!

Wie zijn wij

Net dat stapje extra doen, dat is waar we bij GJ Floors al sinds de oprichting in 2007 voor staan. Dat uit zich heel concreet in een goede kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service.

In de online shop van GJ Floors kunt u onder andere terecht voor kunstgras, (rode) lopers, afzetpalen & koorden, evenemententapijt, bouwtapijt, vinyl en huiskamer tapijt.

Natuurlijk altijd tegen de scherpste prijs. Gewoon indrukwekkend!